Company

Citymesh werd opgericht in mei 2006 door 5 jonge ambitieuze ondernemers waarbij gestart werd met een pilootproject te Blankenberge. Het doel was om de stadscommunicatie volledig te laten verlopen via een netwerk op basis van multi-radio Meshing Technologie.

 

Het succes van dit pilootproject was de aanleiding om het stadscommunicatie netwerk definitief tot stand te brengen voor continue beschikbaarheid over de volledige stad en dit verder uit te breiden naar andere steden en gemeenten en privé-uitbatingen. Dankzij voortdurende innovatie en marktuitbreidingen biedt Citymesh vandaag méér dan enkel en alleen stadscommunicatie netwerken.

 

Doorheen de jaren is Citymesh blijven evolueren en werden verschillende niche markten aangeboord waarbij WiFi diensten aangeboden werden over grote afstanden en gebieden waar er zich een hoge concentratie aan gebruikers bevindt. De markten waaarop de focus op heden ligt zijn de volgende:

 

  • Steden & Gemeenten
  • Vakantieparken
  • Expohallen & Events
  • Publieke diensten zoals Politie, Brandweer,

 

Dankzij de uitgebreide kennis die Citymesh heeft verworven doorheen de jaren, wordt het volledige WiFi spectrum tot in de puntjes beheerst en kan de firma hierdoor voor elk project optreden als adviseur en integrator van draadloze netwerken. Daarnaast is Citymesh nog eens een erkend operator door het BIPT waardoor we onzelf als wireless experts de markt mogen in prijzen.