Gratis WiFi op de Vredefeesten in Sint-Niklaas

Bezoekers, medewerkers en artiesten kunnen tijdens deze editie van de Vredefeesten voor de allereerste keer genieten van gratis draadloos netwerk op de Grote Markt van Sint-Niklaas. Hiervoor werkt de stad samen met Captive.net, een lokaal bedrijf. Captive.net slaat op haar beurt de handen in elkaar met Citymesh, dat reeds ervaring heeft met het aanbieden van gratis wifi op o.a. de Gentse Feesten eerder deze zomer en het project ‘Antwerp Free Wi-Fi’.

Lees meer >

Gratis WiFi voor 1,3 miljoen bezoekers Gentse Feesten

Voor het eerst kunnen de bezoekers gebruik maken van gratis draadloos internet. Op elf festivallocaties in de binnenstad heeft wireless expert Citymesh met Ruckus access points gezorgd voor een dekkend WiFi-netwerk.

Lees meer >

Persbericht: Gratis Wi-Fi op de Gentse Feesten

Voor de allereerste keer kan de Gentse binnenstad genieten van gratis Wi-Fi over de hele Gentse Feesten-zone. Citymesh slaat daarvoor de handen in elkaar met Citypath. Samen lanceren ze draadloos internet op alle pleinen van de Gentse Feesten, met de ondersteuning van Stad Gent.

Lees meer >

Persbericht: Citymesh koopt eigen Frequentie

De telecomoperator Citymesh maakte vandaag bekend dat de aanvraag tot het gebruik van de 3.5 Ghz frequentieband voor draadloze breedbandtoepassingen door het BIPT werd goedgekeurd.

Lees meer >

Citymesh voorziet het Belgisch Paviljoen op Expo Milano 2015 van Event WiFi

De organisatoren van de Belgische delegatie besloten om de wireless experts van Citymesh onder de arm te nemen om een “seamless” WiFi netwerk uit te bouwen op Expo Milano 2015

Lees meer >

CITYMESH Wireless Network In Maasmechelen

Citymesh is proud to announce that it is expanding the wireless mesh network in Maasmechelen with five new locations for video surveillance. The network now contains multiple hotspots in the city center of Maasmechelen which allow local police forces to wirelessly access mobile, fixed and LPR (License Plate Recognition) cameras in the city.

Lees meer >

 Citymesh Covers Tour De France With Moobox Tripod

Antwerp police forces will be using Moobox for wireless video surveillance during the passage of the Tour de France in July. Moobox is a mobile, battery-powered and ruggedized networking platform powered for videostreaming.

Lees meer >

Moobox or police department of La Louvière (Video)

Citymesh is proud to announce that it has delivered a Moobox equipement at La Louvière police department.

Lees meer >

CITYMESH delivers Moobox Equipment for Brussels Police Department

Brussels police forces will be using Citymesh Moobox for mobile LPR (license plate recognition) actions during the Belgian EU presidency.

Lees meer >