CITYMESH services

integrator or as full-service operator

 

Op zoek naar een tijdelijk WiFi netwerk voor uw event? Ook hierin kan Citymesh u bijstaan. Je ziet het vaak: een event wordt tot in de puntjes voorbereid en niets wordt aan het toeval overgelaten met uitzondering van de WiFi voorziening.  Men gaat er vlug van uit dat een access point plaatsen meer dan voldoende is, maar high density omgevingen vragen toch een speciale aanpak.

 

Citymesh kan terugvallen op een jarenlange ervaring waarbij gebruik wordt gemaakt van best practices, een hoogopgeleid team en een robuuste backbone en WiFi hardware.

 

Wanneer u kiest voor Citymesh wordt alles op netwerk niveau voor u tot in de puntjes geregeld waaronder on-site network design, uitrol van het netwerk en de aanvraag voor een tijdelijke internetlijn. Dit in geval er geen internetverbinding voor handen is of dat de aanwezig verbinding niet voldoet aan de eisen.

 

Ook voor onze event WiFi oplossingen gaan we te werk net zoals bij onze permanente installaties. Eerst en vooral wordt een inschatting gemaakt van het aantal simultane gebruikers die gebruik zullen maken van de WiFi en de hiervoor benodigde bandbreedte. Dan gaan we over tot een site survey waarbij we alle omgevingsfactoren in kaart brengen om zo een network design op te stellen. Het WiFi netwerk zelf kan volledig naar wens worden geconfigureerd:

 

  • Aangepaste SSID: de netwerknaam kan die van uw event of sponsor zijn,…
  • Aangepaste Portaalpagina: de eerste site die de gebruiker te zien krijgt, kan de site van het event of een partner zijn,…
  • Aangepaste loginmethode: registratie, inloggen via social media,…  op deze manier kan heel wat bezoekersinfo worden verzameld.

Enkele referenties: Gent Jazz, Jazz Middelheim, Rock Werchter,…

Learn more about our services...

 

Of Bekijk Onze Cases

citymesh

Cases