CITYMESH services

integrator or as full-service operator

 

Er komt heel wat bij kijken om een WiFi project tot een succesvol einde te brengen.
Van site survey tot oplevering bewaakt een project manager nauwgezet de vooruitgang en zorgt ervoor dat alle deadlines worden gehaald.

 

Alle Citymesh projecten worden uitgevoerd op basis van een inhouse ontwikkelde methodologie volgens het Prince 2 (PRojects in Controlled Environments) principe en de richtlijnen die het Project Management Institute (PMI) heeft vastgelegd. Op deze manier zorgen we ervoor dat de uitrol van alle, zowel klein als groot, binnen de afgesproken tijd, het budget en de scope kunnen worden opgeleverd.

 

Alle services en diensten die door Citymesh worden geleverd zijn tevens onderhevig aan heel wat service management procedures die gebaseerd zijn op ITIL v3. Zo wordt gezorgd voor een goede integratie van alle bedrijfsprocessen waardoor incidenten en de daaraan gekoppelde resolutietijden worden gehaald. Daarnaast blijft het zo mogelijk om aanpassingen (changes) op een gecontroleerde manier in een productieomgeving uit te voeren.

 

De Citymesh Project Managers regelen dus alles van A tot Z. Van planning voor de klant tot het aansturen van onderaannemers en zelfs de koppeling met bestaande integratoren.

 

Learn more about our services...

 

Of Bekijk Onze Cases

citymesh

Cases