CITYMESH solutions

Hardware Bestaande Of Nieuwe Netwerken

 

Een vlot werkend WiFi netwerk staat of valt met de juiste hardware, een correcte plaatsing en een optimale configuratie. Dankzij de uitgebreide kennis die Citymesh doorheen de jaren heeft verworven, beheerst het team het volledige spectrum en kunnen hierdoor voor elk project optreden als adviseur en integrator van draadloze netwerken.

 

De keuze van de hardware hangt vaak af van de locatie (high density, indoor / outdoor,…) en de functie (data,  voice,…).  Op basis van de informatie die door Citymesh in de eerste fase wordt verzameld, zal de meeste geschikte oplossing worden voorgesteld.

 

Citymesh is niet gebonden aan een bepaalde leverancier en kan terugvallen op  een jarenlange ervaring en expertise om de juiste inschatting te maken welke hardware er het best zal presteren in welke situatie. Gaat het om een nieuw netwerk of een bestaand netwerk dat moet worden geoptimaliseerd? Geen enkel probleem, Citymesh weet hier wel raad mee.

 

Dankzij de opgebouwde ervaring als erkend operator (BIPT) van internetservices, maar ook als integrator van WiFi-netwerken, is Citymesh in contact gekomen met verschillende hardware leveranciers die elk hun eigen perfecte product-to-market fit hebben:

 

UBNT/Mikrotik:

UBNT/Microtik wordt door Citymesh ingezet in talloze vakantieparken en campings waar tijdelijke draadloze internet verbindingen worden aangeboden aan bezoekers.

 

Radwin

Voor projecten waar een grote betrouwbaarheid wordt gevraagd en waar dus vaak zware SLA’s aan vasthangen, vertrouwt Citymesh op Radwin.

 

Ruckus

Voor locaties met een hoge dichtheid (high density) werd dan weer voor Ruckus gekozen: Provinciaal Zilvermeer in Mol, Gent en Antwerpen centrum, voetbalstadia, taltijke events en festivals: werchter, pukkelpop, Jazz Middelheim, Tour de France,…  verschillende beurshallen zoals Antwerp Expo, Flanders Expo Namur Expo en Kortrijk Xpo, …

 

Waar je in deze lijst merken zoals Cisco (wireless) of Aruba zou verwachten werden deze zelden of nooit door Citymesh geïmplementeerd wegens te weinig innovatief, ontbrekende key factoren en/of features zoals density of beamforming, waardoor voorgestelde oplossingen te snel verouderd waren.

 

Heel wat bedrijven, overheidsinstellingen, operatoren en grote klanten waar wireless key is geworden wensen een firma die de RF (radio frequency) gedragen snapt en de beste performance kan halen uit het wireless spectrum en hier kan Citymesh een belangrijke rol in spelen.

 • Vendor onafhankelijk 

   

 • High Density WiFi

   

 • WiFi experts

   

 • Wide Area  Wifi

   

 

Of Bekijk Onze Cases

citymesh

Cases