CITYMESH solutions

Management Platform

 

Bestaande software oplossingen voldeden zelden tot nooit aan de noden van onze klanten. Daarom werd beslist om een eigen management platform (WWOLF) op te richten waarmee we de netwerken die we bouwen, volledig naar onze hand kunnen zetten.

 

De eerste vraag die vaak wordt gesteld, gaat over het gratis of betalend aanbieden van internet via het WiFi netwerk. Dankzij het management platform kan u meteen een onderscheid maken welke netwerken gratis toegankelijk zijn en voor welke netwerken betaald moet worden. Op basis van deze keuze kunnen er meteen al heel wat mogelijkheden op het niveau van de eindgebruiker worden vastgelegd:

 

 • Ongelimiteerde of gelimiteerde snelheid
 • Beperkt of onbeperkt surfvolume
 • Hoelang mag de gebruiker online?
 • Hotspot 2.0 mogelijkheden = Roaming met mobiele operatoren
 • ...

 

Doorgaans kan de eindgebruiker zonder problemen verbinden met het openstaande WiFi netwerk, waarna hij op de portaalpagina terecht komt. Eenmaal op de portaalpagina, die volledig in de huisstijl van de aanbieder kan worden opgesteld, wordt de gebruiker in zijn vrijheid gelimiteerd.

 

Citymesh voorziet ook een walled garden. Dit houdt in dat de gebruiker slechts een beperkt aantal sites die vooraf werden bepaald kan bezoeken. De portaalpagina werd responsive opgebouwd waardoor hij perfect wordt weergegeven op alle types smartphones, tablets en laptops: de website schaalt als het ware mooi mee met de grootte van het scherm zodat alle informatie duidelijk zal worden weergegeven.

 

Gebruiksvriendelijkheid dragen wij hoog in het vaandel en daarom probeert Citymesh het de gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken om in te loggen op het netwerk. Hiervoor worden verschillende inlogmogelijkheden aangeboden.

 

CITYMESH solutions

integrator or as full-service operator

 

 

Inloggen via Social Media Accounts

De doelgroep die gebruik zal maken van het netwerk sluit nauw aan met de gebruikers van verschillende social media. Daarom zal het mogelijk zijn om met volgende accounts op het
netwerk in te loggen: Facebook, Twitter, Linkedin, Google+

Gebruikers laten inloggen door ze gebruik te laten maken van hun social media account heeft als grote voordeel dat ze zich niet meer hoeven te registeren. Andere meerwaarde die dit systeem heeft, is dat de stad zal kunnen beschikken over heel wat gebruikersdata die vanuit de verschillende profielen kan worden opgevraagd.

 

Inloggen via registratie

Bezoekers die geen gebruik wensen te maken van een van bovenstaande oplossingen, krijgen nog steeds de mogelijkheid om zichzelf te registreren. Dit registratie proces wil Citymesh zo kort mogelijk houden en daarom worden vaak enkel onderstaande 5 parameters gevraagd. Deze kunnen naar eigen voorkeur worden ingesteld: naam, voornaam, e-mailadres, gms-nummer, geslacht

Op deze manier kan u als aanbieder extra informatie verzamelen over welk type gebruiker er gebruik maakt van het netwerk en kan deze informatie worden gebruikt om makkelijk doelgerichte boodschappen aan te bieden: promo’s, kortingen, events,

 

Inloggen via code

Klanten of gebruikers krijgen bij aankoop of aankomst een (tijdelijke) code waarmee ze op het netwerk kunnen surfen.

 

Bestaande database

Beschikt u reeds over een bestaande database van medewerkers waarin hun gebruikersnaam & wachtwoord zijn opgeslagen, dan kan deze ook met het management systeem worden gekoppeld. Zo geeft u deze doelgroep ook makkelijk toegang tot het netwerk.

Niet onbelangrijk zijn de advertising mogelijkheden die via het management platform aangeboden kunnen worden.

 • Aanbieden van gratis / betalende WiFi

   

 • Eigen huisstijl 

   

 • Gebruikersrollen

   

 • Walled garden 

   

 

citymesh

Cases