CITYMESH solutions

White Label WiFi

 

Citymesh opereert vaak als White Label WiFi operator. Maar wat betekent White Label WiFi nu juist? Zoals de naam doet vermoeden spreken we over White Label WiFi wanneer we over een nieuw of bestaand WiFi netwerk services aanbieden onder de naam van de eigenaar.

 

Concreet houdt dit in dat de klant het gevoel krijgt dat de WiFi service rechtstreeks door de infrastructuur- eigenaar wordt aangeboden. Zo kan de naam van het WiFi netwerk zelf worden gekozen. Ook de portaalpagina, die de gebruiker ziet wanneer hij gebruik maakt van het netwerk, kan naar eigen keuze en in de huisstijl van de eigenaar worden opgebouwd.

 

De portaalpagina wordt zo een extra marketingtool waarop promoties, acties of andere nuttige info kan worden aangeboden. Om extra input te vermijden kan deze pagina gekoppeld worden met de info die reeds op de website aanwezig is.

 

Ook hetgeen de klant te zien krijgt kan, afhankelijk van het profiel of zelfs de locatie van de klant, verschillen. Er ontstaan via deze weg dus een onbeperkt aantal marketingmogelijkheden.

 

CITYMESH solutions

integrator or as full-service operator

 

 

Het draadloos netwerk kan meer dan enkel en alleen het aanbieden van allerhande WiFi services. Zo kan de eigenaar heel wat info over zijn klanten verzamelen. Zelfs indien een klant niet inlogt op het netwerk, kan het netwerk toch het aantal aanwezige smartphones en tablets ‘zien’ en deze in kaart brengen. Op basis hiervan kunnen rapporten worden gegenereerd zoals de drukste tijden, de drukste locaties, profiel van vaak terugkerende klanten, de gemiddelde duurtijd van een verblijf en vele andere zaken, de zogenaamde WiFi Analytics.

 

Een ander bijkomend voordeel is dat het netwerk kan worden aangewend voor intern gebruik. Naast het openbare netwerk kan er een tweede (verborgen) SSID worden uitgezonden waarop scanners, kiosken, terminals enz kunnen worden aangesloten. Uiteraard is het privé netwerk 100% gescheiden van het openbaar netwerk. Bijkomende SSID’s voor bezoekers, VIPs,… behoren ook nog steeds tot de mogelijkheden.

 

Op uw eigen WiFi netwerk kunnen er zo verschillende SSID’s actief zijn met elk hun eigen parameters. De inlogmethodes bijvoorbeeld: gratis of betalend, via vouchers of sms,… Hoe uw bezoeker kan inloggen: registratie, Facebook login, via een bestaande gebruikersdatabase,… Ook hier zijn heel wat personalisatie opties mogelijk.

 

Hiernaast kan u ook nog eens genieten van het feit dat Citymesh een erkend operator is bij het BIPT. Op deze manier voldoet uw netwerk meteen aan de nodige vereisten en reglementeringen waaraan openbare WiFi netwerken moeten voldoen en dit zonder bijkomende zorgen.

 • Eigen huisstijl

   

 • Brede waaier aan inlogmogelijkheden

   

 • Gepersonaliseerde gebruikerservaring

   

 • BIPT erkend operator

  Werking onder de vlag van een door het BIPT erkend operator

 

Of Bekijk Onze Cases

citymesh

Cases