Bedrijf

Board & investors

Michel Akkermans

Michel Akkermans

Michel Akkermans co-founded Clear2Pay, an innovative finance technology company focused on delivering global solutions for payments and became its Chairman and CEO. Clear2Pay was acquired in 2014 by FIS, the world’s number one in financial technology. Michel continues with FIS as an executive advisor after the acquisition.
In 2001 Michel also became an investor and executive chairman in Data4S, a data analytics and data mining company, focusing on anti-money laundering applications for financial institutions. Norkom acquired the company in 2004.
Clear2Pay, FICS and Data4S generated superior returns for its investors and management teams.

A proven pioneer in new financial technology dynamics, Michel is a frequent keynote speaker at industry-led events and actively participates in the development of new ideas, initiatives and companies. He is multi-lingual and is active worldwide.

Jean Gabriel

Jean Gabriel

De combinatie van CEO, Marketing Director en Strategy and M&A Director maakt van Jean Gabriel een zakelijke leider en deskundige op gebied van operationele uitdagingen zoals het begeleiden van een succesvolle transitie, change management en nieuwe strategisch design & implementatie.

Hij grijpt in als transition manager en adviseur en helpt bij het strategisch herpositioneren, bij fusies, turn around, pre and post M&A-businessintegratie, en bij de lancering van nieuwe producten. Hij bekleedde posities zoals director for Strategy, Marketing en Business Development bij Telenet. Hij was juridisch directeur bij Belgacom en M&A-verantwoordelijke voor de Société Générale de Belgique.

Tim Lievens

Tim Lievens

Tim Lievens is senior investment manager bij PMV waar hij instaat voor de financiering van Vlaamse ondernemingen, zowel direct (bedrijfsleningen) als indirect (garantieschema’s). Vooraleer PMV te vervoegen, werkte Tim bij ING Corporate Finance en ING Corporate Banking.

Mitch De Geest

Mitch De Geest

Als vindingrijk en creatief manager met een brede kijk op de wereld heeft Mitch in het afgelopen jaar bewezen een succesvolle serial-business-starter te zijn. Hij heeft een gouden track record in het beheren van bedrijven en toont zich een echt ondernemer over de verschillende kanalen en regio’s heen. Uitstekende analytische, interpersoonlijke, schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden gecombineerd met een bewezen vermogen om te leiden en snelle, duurzame resultaten te leveren.

Freek Pauwels

Freek Pauwels

Freek zijn interesse in technologie is terug te vinden in zijn studies als ingenieur. Na een korte carrière in de verzekeringsindustrie heeft Freek in een aantal technologiebedrijven geïnvesteerd en die helpen opstarten. Hij bleef ook actief betrokken bij het beheer van die bedrijven. Verder verstrekt hij ook de leiding in een verscheidenheid van technische disciplines over de diverse bedrijven. Hij is gespecialiseerd in projectmanagement en systeem integratie van mechanische, elektrische en software controle projecten.